10 saker du måste sluta göra med din smartphone!

Detta handlar inte om att vi kritiserar er, utan mer att försöka ge så många som möjligt en liten wake upp call för att göra det lite trevligare i samhället.

Listan är gjordes av yogaläraren Zach Dean, vars version publicerats på Huffington Post.

Publicerad av ViralKing, gilla oss gärna:

1. Sluta göra flera saker samtidigt -

Om du skriver eller när du gör andra saker, som pratar, äter och dricker med vänner –lägg ner det direkt. Det är oartigt och stressande.

Och sitter du med telefon och grejer du när du kör bil, då ska du ta dig en riktigt tankeställare.

2. Sluta belägra andras telefoner

Ska du låna en telefon och titta "en" bild, så kan du göra det. Men bläddra inte bland alla andra bilder och grejer bara för du har tillgång till mobilen.

3. Sluta dokumentera allt

Det här med att ta kort på maten vi äter, really, lägg ner det. snälla sluta fotografera allt vi gör. Du sabbar ju grejen du gör för att du ska hitta den "bästa" bilden.

4. Sluta visa allt för alla

Snälla använd lösenkod på din telefon och skippa så man kan se förhandsvisningen av medelande. Vi vill inte att våra meddelande ska vara synlig för alla runt dig och din telefon.

5. Sluta kolla telefonen när vi hänger

om du sitter och grejar med din telefon när vi umgås känner vi oss tråkiga. " Hen gör något annat för att det är roligare", tänker man. Åk hem om du vill sitta med din telefon istället för att hänga.

6. Sluta flasha telefonen

När du får en notis från din telefon blir alla runt dig stressade efter vi då tänker att vi måste kolla om vi kanske har fått något. Telefonen tar dessutom en del uppmärksamhet från vårt snack.

7. Sluta kolla telefonen hela tiden

Du måste vara riktigt beroende eftersom du tar upp telefonen varje minut. Du ser ut som en zombie när du gör det.

Passa i stället på att göra något annat. var glad och skippa det totalt meningslösa i mobilen.

8. Sluta störa hela världen

Du försöker inte störa alla andra, men din telefon hörs fortfarande överallt när du har vibratorn på. Snälla stäng av den, svårare än så är det inte.

9. Sluta sabba ljudmiljön

Finns ingen som vill höra små störiga ljud av musiken du lyssnar på, snälla sänk volymen. Detta handlar inte om dina rättigheter, de handlar om vett och etikett. Du kan försöka snacka  med folk omkring dig istället, musik är inte allt.

10. Sluta ha mobilen på jämt

Det är bra för dig att te en paus från all mobilande ibland. Det behöver inte vara en lång period, du kan lämna telefon hemma nästa gång du äter middag.

Publicerad av ViralKing, gilla oss gärna:

Dela på Facebook