Annons

10 skäl som gör din storasyster till den viktigaste kvinnan i ditt liv

Annons

Vare sig du vill erkänna det eller inte, är din storasyster  en av de bästa människorna i ditt liv. Hon är din bästa vän. Även om du kanske hatar henne ibland, kommer hon att vara där för dig genom vått och torrt. Hon kommer att skydda dig, även om hon ofta är den person som plågar dig.

Hon kritiserar alla saker du gör och frustrerar dig till världens ände. Men du vet att hon älskar dig oavsett vad. Här är några anledningar till varför din syster alltid kommer att vara en av de viktigaste människorna i ditt liv.

1. Hon var din första vän.

Från den dag du föddes har hon alltid varit där. Hon var den första personen som blev din vän. Du har tillbringat mest tid med henne och vuxit upp med henne. Du känner inte ett liv utan hennes närvaro.


2. Hon förstår din familj som ingen annan.

Hon går igenom din familjs galenskap med dig. Det finns ingen som förstår din familj som hon gör. Hon förstår dina föräldrars galna regler och de frustrationer som de tar med sig. Hon kan förstå vad du går igenom och till och med gå igenom det med dig3. Du vet att du inte behöver dölja något från henne.

Din syster har sett dig från dina värsta sidor. Hon känner igen alla dina pinsamma stunder. Hon känner också igen dina djupaste hemligheter. Du har inget att dölja för henne vid den här tiden. Hon vet redan allt. Och du vet att du inte kunde hålla en hemlighet från henne oavsett hur hårt du försöker!


4. Hennes garderob är full av kläder du kan låna när som helst.

Hennes garderob ligger precis i hallen, fylld med de bästa kläderna. Hon kan låtsas att hon är arg när du tar hennes kläder, men i slutändan tycker hon verkligen inte om det. Hon kanske känner sig lite stolt över hur bra du ser ut i hennes kläder. Hennes garderob är alltid öppen för dig, även om du måste smyga ibland.


5. Hon öppnar dig inför nya perspektiv.

Hon är äldre än dig, och om du vill erkänna det eller inte, är hon också klokare. Hon kan berätta vad som kommer i ditt liv och styra dig genom dessa erfarenheter. Hon ger dig en fördel jämfört med dina kamrater och gör dig mer förberedd.6. Hennes dörr är alltid öppen även när ni inte bor tillsammans.

Ni blir båda äldre och har era egna liv. Men hennes dörr kommer alltid att vara öppen för dig. Du kan alltid gå över till hennes hus och besöka, oavsett vad. Du vet var du kan hitta henne, och hon kommer att vara där för dig med öppna armar.


7. Hon är alltid ärlig mot dig.

Oavsett hur mycket det kan såra dina känslor, så kommer hon att vara ärlig mot dig. Om hon tycker att ditt hår ser hemskt ut, kommer hon att säga det. Om hon hatar din outfit, kommer hon att låta dig veta det. Hon kommer att vara helt ärlig. Men när hon ger dig en komplimang, kommer du att veta att hon verkligen menar det. Du kan lita på att hon berättar vad hon verkligen känner.


8. Hon ser din potential bättre än någon annan.

Hon vet hur mycket du är värd, även när du inte gör det. Hon kommer berätta för dig när du förtjänar bättre i ett förhållande. Hon kommer att berätta att du kan uppnå dina mål. Hon vet vad du kan. Hon kommer att driva dig för att vara ditt bästa.9. Hon har alltid det bästa rådet.

Eftersom hon är så ärlig, kommer hon att kunna ge dig råd i alla situationer. Hon är också äldre så det finns en bra chans att hon har varit där du är. Hon kan hjälpa dig att arbeta genom ett problem och hitta en lösning. Oavsett vad kommer hon att vara där för att prata genom dina problem.


10. Hon är alltid där, även när ingen annan är.

Din syster är den person du går till vart du än befinner dig i livet. Om du nyss har fått ditt hjärta krossat, är hon där för att trösta dig. Hon kommer att göra tid åt dig oavsett. Hon är där när du är vilse eller bara behöver en vän. Du vet att du alltid kommer att ha partner in crime.


Har du en stor storasyster? Berätta för oss hur mycket hon betyder för dig genom att visa henne den här artikeln! Och berätta vad hon gör som ingen annan kan.

Annons