10 skäl till varför din bror är den viktigaste mannen i ditt liv

Alla känner igen nummer 7.

Under din barndom var din far mannen som du såg upp till.

Men hur är det med din bror?

Han brukar aldrig titeln ”mannen i ditt liv”, men här är anledningarna till att han är otroligt viktig:

Publicerad av ViralKing, gilla oss gärna:

bjofe3

1. Du har någon att dela hela ditt liv med. Pojkvänner kommer och går, barndomsvänner växer isär, föräldrar tillhör en generation som inte förstår dig. Med din bror, har du ett vandrande familjealbum fyllt med minnen, och jag har alltid ett inre skämt att skratta åt.

2. Han älskar dig villkorslöst, trots alla dina misstag. Även om du kanske är pappas lilla flicka, håller ni alltid ihop. (Han hjälper dig, pappa känner bara en bråkdel av dig).

3. Han kan alltid få dig att skratta. Vi fick växa upp med samma skämt, mammas filmer och tv-serier, så för det mesta så skrattar vi åt samma saker. Du kan dela den mest olämpliga eller torra humorn med din bror och du får säkert en uppskattad publik.

4. Ni har inte samma uthållighet, eftersom ditt kön är annorlunda. Du kommer inte att spela i samma fotbollslag, jag kommer inte göra mål inför dig och ingen kan fråga efter din snygga syster.

5. Könen betyder också att han vidgar dina vyer. Du kan testa sporter som kanske inte är typiska ”flock sporter” och du ser några filmer som dina väninnor aldrig skulle ha valt.

6. Han är den perfekta killen.

7. Han har en hög med läckra kompisar, men han vet också att ingen av dem är bra för dig. Och han kommer att se till att de inte gör dig ledsen.

8. Han kommer alltid att försvara dig. Han är din personliga livvakt.

9. Han har en speciell förmåga att lyfta upp dig igen när du har blivit sårad av väninnor eller killar. Det är till din bror du går när du letar efter en rationell bedömning.

10. Han är jävligt irriterande. Ingen får förolämpa dig-det vill säga, bortsett från han själv. Han gör det med stil, och du kan inte bli att le lite i tanken.

Publicerad av ViralKing, gilla oss gärna:

[adsenseCodeOne]

Dela på Facebook