Annons

106-åriga Dagny Carlsson ber om ursäkt - här är bloggstjärnans nya besked

Annons

106-åriga bloggerskan Dagny Carlsson vill nu lätta på hjärtat och be om ursäkt till sina följare.

106-åriga Dagny Carlsson har med sin positiva inställning till livet och vilja att lära snabbt nya saker letat sig in i många människors hjärtan.

Precis efter nyår var bloggprofilen och tv-stjärnan Dagny med om en bilolycka som fick henne inlagd på sjukhus. Efter olyckan har det gått lite upp och ner för bloggerskan. Hon har nämligen gipsat ena armen och därför har hon svårt att röra sig som vanligt.


– Jag har kunnat bläddra i den senaste veckotidningen med skvaller från kändisars och kungligheters liv och leverne. Jag hade hellre läst en bra bok men det blir för tröttsamt att hålla i en sådan med bara en hand, skriver Dagny Carlsson i sin blogg.

Dagny ber läsarna om ursäkt


Hon berättar på bloggen att hon på senaste tiden blivit isänglagd redan vid 18:30 av hemtjänsten. På måndagen fuskade hon dock och steg upp senare på kvällen igen för att kunna skriva ett inlägg på bloggen.


Samtidigt vill hon be sina läsare om ursäkt.

– Läsaren får ursäkta att det blir lite trist läsning för mitt sinne för humor blir ganska lågt när man mest befinner sig i horisontalläge och har små ytor att motionera på. För övrigt är dagens promenadväder inte så bra så det är bättre att stanna inne än att vara ute och riskera att drulla omkull, skriver Dagny på sin blogg.


Ser fram emot våren

Hon beskriver också att hon ser fram emot våren och fåglarnas ankomst och kanske framför allt:

– Och jag kan använda båda händerna igen.

Hoppas att du kryar på dig ordentligt, Dagny. Dina inlägg sprider alltid så mycket kärlek och värme.

Annons