109-åringens tips: Skit i män och ät gröt så lever du längre

Jessie Gallan är Skottlands äldsta kvinna och är hela 109 år, och hon om någon borde ha ett och annat att komma med när det gäller hur man ska göra för att bli riktigt gammal. Nu avslöjar hon sina bästa tips. (Om du är singel kommer du gilla det här)

Du trodde kanske att en livspartner skulle bidra att du kommer leva längre? Det verkar vara tvärtom, i alla fall enligt Skottlands äldsta kvinna Jessie Gallan. Hon berättar i en intervju med Daily Mail om vad knepet är bakom hennes höga ålder:

— Min hemlighet bakom ett långt liv är att hålla sig borta från män. De skapar bara mer problem än vad de är värda, säger hon och fortsätter:

— Jag har också varit noga med att jag har rört på mig mycket, ätit en fin varm tallrik gröt varje morgon och har aldrig gift mig.

Kanske är det värt att ge upp män tjejer?

Se en intervju från Jessies 108-årsdag förra året (där hon dock inte pratar om att undvika män)


Dela på Facebook