11-åringen dör plötsligt - 5 veckor senare får pappan en uppenbarelse vid graven

En man från Oklahoma som heter Kirk har berättat historien om hans 11-åriga son nästan tusen gånger, och det kommer han att fortsätta med tills alla lyssnar. Byggnadsarbetaren, en far med ett krossat hjärta fick vara med där mardrömmen blev en verklighet efter sin 11-åriga son, Ty, tog sitt eget liv 2010.

Kirk säger att Ty som gick i sjätte klass vid tidpunkten för hans död, var utsatt för ständig mobbning och trakasserier.

Han berättade också till "KO-TV" att han och hans fru klagade till skolan om mobbning, men möttes med en "pojkar är pojkar" förklaring från rektorn och lärarna.

Istället för att lyssna på andra förälderns berättelser som liknade hans egen så besökte Tys grav och fattade beslut direkt på begravningen. Han bestämde sig för att ta ställning och ära sin son på det enda sätt han kunde:

"En månad och sju dagar efter Ty dog var det faktiskt på farsdag.. Jag lovade min pojk en sak", sade han. "Jag lovade honom att jag ska stoppa mobbningen i världen."

Från den dagen började Kirk och hans fru resa 300 dagar om året bara för att tala om farorna med mobbning - och göra världen till en bättre plats. De använda sina hård arbetade besparingar för att betala resekostnaderna.

Helt gratis så föreläste Kirk till barn till skolor över hela landet. Han levererar hans kraftfulla budskap genom hans organisation "Stand For The Silent", som har nått ut till 700.000 studenter och han visar inga tecken på att sluta.

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Tillsammans måste vi alla stå upp mot mobbarna och visa att vi ser de som råkar illa ut. Dela gärna för att visa att mobbning ALDRIG är okej!


Dela på Facebook