Annons

13-åringen får en födelsedagspresent från sin bortgångna pappa. Se hans rörande reaktion

Annons

Huvudpersonen i denna rörande historia kunde aldrig ha föreställt sig att hans pappas för tidiga död skulle ha lämnat en oväntad överraskning som även skulle beröra tusentals människor på nätet. 13-åriga Logan Kavaluskis förlorade sin pappa den 8:e januari 2020 efter en 9 år lång kamp mot multipelt myelom (en cancersjukdom). Logans far var  allergisk mot pälsen hos hundar och katter och hade aldrig låtit honom skaffa ett husdjur.


Innan han dog hade dock hans pappa och mamma Melanie bestämt att Logan skulle få en valp när pappan gått bort och så blev det också några veckor efter den sorgliga begravningen av barnets pappa. Kusinen Jon följde med Logan för att rädda en valp, utan att han visste att valpen som skulle räddas skulle förbli hans för evigt.

Videon som publicerades av Jon på YouTube visar när Logan får reda på att den valpen var avsedd för honom och att den var en present från sin bortgångna pappa, ett beslut som fattats för länge sedan. Vi behöver väl knappast tillägga att i det ögonblick Logan plockade upp den adopterade hunden i famnen, brast han ut i tårar av glädje när Jon berättade för honom hur det låg till.


En gåva som även fick oss att fälla en tår!

"Den kommer från din far," säger Jon.

"Det är din hund," säger han.

Logan ser skrämd ut och säger: "Är det sant?"

"Ja, han är din," svarar Jon.

Börjar gråta

Logan börjar gråta och frågar igen, "Är det sant?"

"Ja, jag svär. Pappa ville att du skulle få en valp, säger Jon.

Logan har sedan dess namngivit hunden Indy. Och de har redan blivit bästa vänner.

Se klippet nedan:

Annons