13 skäl att en party-flicka är en bra partner

Du kommer att bli förvånad över hur perfekt hon är för dig.

Det kan mycket väl vara så att hon tillbringar hälften av sin lön på jägerbomber i stället för förnuftiga och tråkiga saker som mat och toalettpapper.

Och kanske verkar hon inte kunna bli den bästa mamman när hon kommer hem och smäller i dörren klockan 6 på morgonen.

Men du ska inte underskatta nattklubbens drottning. Det finns flera skäl till varför en party-flicka kan vara precis rätt att dela resten av ditt liv med.

Publicerad av ViralKing, gilla oss gärna:

oarvtvt

Här är 13 av dem:

1. Du letar efter en rolig tjej som kan få dig att skratta. Och om det är någon som är expert på att ha roligt, då är det party-tjejen. Hon ser alltid en galen chans i en likgiltig situation- hon har lärt sig av alla de gångerna- ljuset på klubben tändes innan hon bar redo att gå hem. Hon kan göra ännu en tråkig åktur till netto till att vara kul med sin humor och sin spontanitet.

2. Hon kan ta hand om sig själv. Hon ringer inte helt hjälplös när hon har hamnat på fel tågstation, och hon inte har något internet till Google Maps. För hon har nästa. Tappat räkningen på hur många gånger hon har klivit ut ur en bar, som hon inte minns att hon har gått in på.

3. .. men hon kan också ta hand om dig. De otaliga gånger hon har haft för att tillhandahålla vatten för sin vän och hon sitter i en taxi efter alltför många G &Ts har lärt henne att hålla huvudet kallt.

4. Hon är en vinst som mamma. Hon är van vid att vara uppe hela nätterna, och hon kan utföra enkla arbeten med en baksmälla. Därför är det inte så stor omvälvning, när ett barn plötsligt skriker och håller henne vaken.

5. Hon kan inte tvinga dig att vara hemma och kolla på femtio nyanser varje helg men låter dig istället gå ut med vänner- så hon kan gå ut med sina vänner.

6. Hon är skicklig på att flirta och kommer alltid att få er båda att behålla gnistan i förhållandet.

7. Hon har levt hela sin ungdom på ett dansgolv, så hon har några ganska sexiga rörelser som hon kan visa dig i sovrummet.

8. Party-tjejen har gjort så många skamliga saker i sin ”karriär”. Ja det var jävligt pinsamt att kasta upp chefen efter lite för vild dans efter julfesten, men hon kan också erkänna sina misstag och gå vidare.

9. Hon dricker öl som en man. Så du du behöver inte lämna festen tidigt för din trötta och fulla flickvän.

10. Ju äldre man blir desto svårare är det att hålla ett parti som pågår fram till långt efter midnatt. Därför är du så stolt när din flickvän klarar av era drink lekar.

11. Hon är supersnabb att rengöra. Hon behöver exakt 5 minuter för att tvätta golvet- det var när hon gick i gymnasiet, eftersom hon kunde höra när hennes föräldrar körde in på uppfarten efter en natt borta.

12. Men hon är också supersnabb klar innan arbete eller fest med svärföräldrarna, så att du inte behöver stå och vänta på henne. Hon är van att åka från skolan eller jobbet direkt till en fest. Hon har koll på tiden och vet att en extra titt i spegeln inte gör någon skillnad.

13. Hon kan göra en hel måltid med bara selleri och råa grönsaker. Baksmällan gör att man gärna sätter tänderna i en hamburgare och pommes varje söndag.

Publicerad av ViralKing, gilla oss gärna:

[adsenseCodeOne]

Dela på Facebook