13 tecken på att det du och din älskling har är äkta kärlek

1. Ni får varandra att skratta

Att få varandra att skratta och att ha roligt tillsammans är så viktigt för att ett förhållande ska fungera i längden. Om ni har varit tillsammans länge och fortfarande får varandra att skratta kan vi bara gratulera!

a1

2. Ni är helt bekväma med varandra

Eftersom att ni båda är säkra på er kärlek så har ni släppt alla energikrävande moment som exempelvis kroppsnojor, för du vet ju att din älskling tycker att du är finast i världen.

3. Ni kan prata öppet om allt

När det känns rätt med en person försvinner alla filter och helt plötsligt har du en bästa vän som du kan vara helt ärlig med. Ni delar med er av allt från pinsamma minnen till smaskiga hemligheter som ingen någonsin skulle få veta.

4. Ni kan vara ifrån varandra utan att något förändras

Det spelar ingen roll om någon av er är bortrest en längre tid eller jobbar i en annan stad. När ni väl ses igen är det bara så självklart att det ska vara ni.

5. Ni hjälper varandra att utvecklas

Ni pushar varandra att utvecklas och hjälper varandra att bli den bästa versionen av er själva.

a2

6. Ni löser bråk på direkten

Om ni blir osams över något eller är irriterade på varandra ser ni alltid till att prata ut om det och lösa problemen så fort som möjligt. Det är helt enkelt inte värt att låta en skitgrej förstöra ert förhållande för det finns så mycket annat positivt som är viktigare.

7. Ni ger varandra utrymme till att göra er egna grej

Även om ni helst av allt umgås med varandra dygnet runt så ger ni ändå varandra eget space till att umgås med vänner och egna intressen. Och när ni är ifrån varandra finns det ingen avundsjuka.

8. Ni är bästa vänner

Lyxen över att få vara tillsammans med sin bästa vän är total!

9. Ni vill ta på varandra hela tiden

Det är helt omöjligt att ens gå förbi varandra i hallen utan att klämma och känna lite på varandra. Ni kan inte hålla händerna i styr helt enkelt!

a3

10. Ni uppskattar varandras konstiga egenskaper

Saker som du kanske hade stört dig på hos andra är såklart bara gulliga när det gäller just din älskling.

11. Ni oroar er för varandra på ett hälsosamt sätt

Ibland oroar du dig nästan mer för din kärlek än för dig själv. Att se din älskling sjuk eller ledsen känns bara helt orimligt.

12. Ni slutar aldrig att vara attraherade av varandra

Du tycker fortfarande att din babe är exakt lika snygg och attraktiv som första gången ni träffades.

13. Ni finner magin i vardagen

Det spelar ingen roll att ni varit tillsammans ett bra tag och kommit in i vardagen. Huvudsaken är att ni får spendera vardagen tillsammans och varje sekund tillsammans med din älskling är guld värd.

Dela på Facebook