14-årig tjej dör i sömnen: Då avslöjar obduktionen fruktansvärda dödsorsaken

Vi lever i en tid då surfplattor, mobiltelefoner och sociala medier har förändrats dramatiskt. Faktum är att när mobilen kom till bruk brukade vi faktiskt ringa och skriva. Idag brukar det vara helt olika saker.

Det finns en hundratusentals appar som du kan använda för att hitta de bästa erbjudanden, spela spel, dejta, videochatta osv. Allting samlas faktiskt i våra mobiler nuförtiden. Faktum är att det går ingen dag som vi inte har mobilen på oss. Den kan knappast glömmas innan du stänger dörren hemma.

Vi använder mobiler flera timmar om dagen, mobilen är det första du kollar när du vaknar och det sista innan du sover.

Men denna händelse handlar om en 14-årig flicka som heter Le Thi Xoans - mamman ropade efter sin dotter men fick inget svar. När hennes mamma kom in i dotterns rum såg hon sin döda dotter i sängen.

Flickans föräldrar blev chockade av att se deras livlösa dotter, de körde henne genast till akuten men vid ankomsten kunde akutläkarna snabbt konstatera att det redan var för sent.

Föräldrarna var inte medvetna om den sorgliga och olycksbådande dödsorsaken som låg bakom - kvällen innan hade hon mått bra.

Enligt Daily Mail visade obduktionsrapporten en skrämmande sanning som föräldrarna inte trodde var sant! Dottern dog av en elektrisk chock.

Föräldrarna hittade en mobilladdare under dotterns täcke - som många brukar de vanligtvis alltid sin ladda sina mobiltelefoner på nätterna.

Mobilladdaren hittades bränd i sängen. Sladden ska också ha haft ett spruckit gummiskydd och ha varit tejpad över den trasiga biten, enligt polisrapporten.

Eftersom polisrapporten hade Le Thi oturligt nog fått en så stark stöt att hon avled när hon hade lagt sig för att sova. 

Därför har föräldrarna också ett viktigt budskap till alla, kasta alla trasiga kablar direkt! Och köp alltid en originalladdare istället för de många olagliga återförsäljare som inte har samma garanti.

Dela artikeln med dina vänner på Facebook för att varna andra för livsfaran!


Dela på Facebook