14-åringen bestämde sig för att renovera husvagnen från 1974 under sommarlovet. Se det fantastiska resultatet!

14-åriga Ellie Yeater bor i Williamstown, Massachusetts. Hon ville inte tillbringa sitt sommarlov framför TV:n eller slösa tid på soffan. Istället använde hon de pengar som hon fått som en födelsedagspresent för att köpa en gammal husvagn från 1974. Hon gjorde en hel del undersökningar och hittade en hel del inspiration innan hon började på projektet - och förvandlade husvagn till ett modernt drömhus på egen hand.

När jag ser slutresultatet blir jag jätteimponerad!

husvagn1

Denna sommar var mycket speciell för 14-åriga Ellie Yeter. Det var då hon bestämde sig för att renovera en husvagn från 1974. En husvagn hon köpte med pengar hon hade fått i födelsedagspresent och  förvandlade den till ett fantastiskt utrymme hon kan kalla sitt eget.

husvagn2

Insidan var mycket gammal. All inredning hade stått orört sedan 70-talet, så de behövde en ordentlig renovering. Ellie tvivlade aldrig på sin kunskap, utan satte igång och jobbade direkt.

husvagn3

Hennes pappa och bror har genomfört flera renoveringar tidigare. Så de var i närheten för att hjälpa och vägleda Ellie.

husvagn4

Efter att ha skrapat bort golvet och det värsta, var det dags att lägga ett nytt golv och täckte det gamla gulgröna golvet med en träimitation.

husvagn5

Det första som Ellie skulle förändra i husvagnen var färgen. Hon ville ha sin egen stil och valde att måla den i en ljus, vacker färg som kallas "mystiskt hav".

husvagn6

Hon lade även nytt golv och täckte det gamla gulgröna golvet med en träimitation.

husvagn7

Utsidan skulle också målas vit för att fräscha upp looken. Sedan fattades bara inredningen och de personliga detaljerna.

husvagn8

Resultatet talar för sig självt, och vi är riktigt imponerade av Ellies hantverk!

husvagn9

Färgglatt, ungdomligt och härligt.

husvagn10

Här kommer hon garanterat trivas bra, och det är det perfekta utrymmet för plugg eller övernattningar med kompisar!

husvagn11

Är du imponerad av 14-åringen? Dela gärna då projektet med dina vänner!

Dela på Facebook