Annons

15-åring framträder med ‘Ring Of Fire’ och låter exakt som Johnny Cash

Annons

Kreativitet kommer i många olika former och storlekar. För denna 15-åring visade det sig att hans röst lät precis som en av countrymusikens största legender.

När Vince Mira först upptäcktes rapporterade Good Morning Americas värd Robin Roberts att han var i Seattle och "framträdde för småslantar." Så fort du sett videon kommer även du att se den slående likheten med Johnny Cash.

Vinces talang ledde till att han fick den stora chansen att spela in covers av Cashs hits med hjälp av hans bandmedlemmar. Detta är med andra ord en väldigt stor ära för den talangfulla unga mannen.

Image result for johnny cash

När han tillfrågades hur det kom sig att han lät precis som Cash förklarade Vince att han inte brukade ha en så djup sångröst förrän han flyttade till Washington. Det ar då som "förändringen" ägde rum.

Han förklarade hur han älskade filmen Walk The Line, som skildrar Johnny Cashs liv. I filmen porträtteras Cash av Joaquin Phoenix som Vince sjöng med till. Det var då han upptäckte sin djupa sångröst och bestämde sig för att använda den.

Image result for johnny cash

Vince sjöng en i princip identisk 1:1 cover av Cashs mest kända låt "Ring Of Fire." Det låter som om det är Johnny Cash själv som sjunger till publiken.

Publiken var självklart chockad över att höra likheten mellan de två. Då Vince påbörjade låtens sista vers applåderade publiken redan i extas. En titt på Vinces talang övertygar oss att han har en väldigt ljus musikalisk karriär framför sig.

Annons