Annons

16-åriga dottern retar en cancersjuk flicka i skolan - då ger pappan det ultimata straffet

Annons

Straff är en viktig del av ett barns uppfostring. Det finns många åsikter om vad som är lämpligt straff och inte alla är överens. Den här pappan bestämde sig för att straffa sin dotter och straffet i sig orsakade många reaktioner.

Det började när den 16-åriga dottern mobbade en tjej som hade tappat sitt hår på grund av cancerbehandling.

I ett inlägg, som nu har blivit borttaget från Reddit, förklarade pappan att han hade egen vårdnad om dottern och att han blev väldigt arg när han hörde att hon hade retat en annan flicka som hade tappat sitt hår under kemoterapi, däribland slitit av hennes peruk.

Pappan berättar för CafeMom att dottern nu vara tillsammans med den här andra flickans ex-pojkvän, något som ska ha startat dramat.

De två flickorna började tjafsa och de kallade varandra saker och det hela eskalerade. 

Oavsett vad som ska ha sagts menar pappan att det inte finns någon ursäkt till dotterns beteende, det värsta tyckte han var att dottern inte ångrade sig.

Pappan gav dottern ett val: Antingen skulle hon vara utan all teknologi, eller så skulle hon raka av sig hela håret.

Tonåringen bestämde sig för att hon inte kunde vara utan sin telefon, men hon var väldigt missnöjd med hela situationen.

Både dottern och hennes mamma var rasande över bestraffningen, men det brydde sig inte pappan om.

”Ingen peruk, hon måste gå till skolan så här tills det växer tillbaka”, ska han ha skrivit.


Alla verkar tycka att pappan har gått för långt och att hans dotter nu kommer att bli retad. Men det verkar vara precis vad pappan ville.

”Jag kom på det här straffet eftersom jag kände att min dotter visade fruktansvärt liten empati för flickan som hon retade,” skrev fadern.

Han förlorade själv sin egen mamma till bröstcancer när han var i tjugoårsåldern, vilket hans dotter visste mycket väl.

För tillfället är hans dotter fortfarande arg och hon har inte uttryckt någon ånger för sina handlingar. Gick han för långt eller var det en legitim bestraffning? Berätta vad du tycker i kommentarerna på Facebook!

Annons