19-åringen fotar dödsolyckan – märker inte den ovärderliga detaljen som skakar alla

I en tragisk olycka dödades 23-åriga Hannah Simmons , hennes nio månader gamla dotter Alannah, och hennes vän Lauren Buteau 28 när Hannah plötsligt tappade kontrollen över bilen och frontalkrockade med en lastbil.  

Olyckan blockerade trafiken under en längre tid. I kön var Anisa Gannon, som var på väg till jobbet. 19-åringen tog en bild så hon kunde bevisa för sin chef varför hon skulle bli sen till jobbet. Det Anisa inte visste var att tre personer hade dött i olyckan. 

När Anisa tittade på bilden hon hade tagit över olycksplatsen, upptäckte hon något hon inte lagt märke till förut: En en stark ljusstrimma som ser ut att sträcka sig från bilvraket till himlen strax efter att flickorna och bebisen i bilen dött.

När Anisa visade fotot för dödsoffrens anhöriga brast de ut i gråt.

– Ni har ingen aning om hur mycket det här fotot betyder för mig. Jag kan inte beskriva vad jag kände när jag tittade på fotot. Det var som om jag såg dem flyga direkt till himlen, utan tvivel, säger Dana Buteau, mamman till Hannahs bästa vän.

Även om många skeptiker menar att ljuset är en reflektion från bilens fönsterruta är fotot något som skänker tröst och stöd för de omkomnas familjer.


Dela på Facebook