19 syskon sitter och väntar på pappan som är spermadonator - titta nu när han kliver in i rummet

När han var i 30-årsåldern bestämde konstnären Michael Rubino att hjälpa andra att starta sina familjer. Så blev han en spermadonator.

– På den tiden var jag och min fru infertila. Vi hade träffat några andra ofrivilligt barnlösa par vid olika rådgivningsmottagningar och vi såg något på nyheterna om en spermabank i Kalifornien, säger Michael till People. Det var då han fick en idé. – Jag sa, varför inte? I så fall kunde jag åtminstone hjälpa andra infertila par.

Michael gjorde att alla barn som han hjälpte med att komma till världen kunde kontakta honom när de blev 18 år. Han tänkte inte att han skulle träffa bara ett par av dem på ett eller annat ställe.

Åren gick och sociala medier blev mer framträdande, hade fler barn börjat spåra honom på Facebook. Och han var mer än glad att kommunicera med och till och med bli vän med dem.

Idag varierar barnen i åldern 16-21 och bor runtom i hela världen.

Nyligen samordnade folket på Inside Edition ett oöverträffat möte mellan Michael och de 19 barnen han födde som en anonym spermadonator - och även om han inte hjälpte till att uppfostra dem kunde han inte tro på likheterna.

Se vad som händer när Michael kliver in i rummet och möter alla 19 barn:


Dela på Facebook