Annons

2-åriga Daniel tar över pappas mikrofon – river av Elvis-klassikern och sprids nu över hela nätet

Annons

Nästan alla känner till Elvis Presley. Också känd som "King of Rock and Roll", denna man är onekligen en legend i musikbranschen, inte bara på 50-talet där han började sin karriär utan tills i dag! 

Fram till i dag ses och hörs hans märke och hans musik. Hans inflytande är så stor att till och med en 2-årig pojke som fortfarande höll på att lära sig prata faktiskt lärde sig och behärskade en sång av hans.

Steve Converse, en musiker och stolt far, delade en video på Facebook som visade hans son Daniel när han sjöng med en mikrofon för första gången.

Barnet är bara två år och vet inte ens hur han ska prata ordentligt, men ändå sjöng han sin version av Elvis Presleys "Can't Help Falling In Love".

”Bad om att få sjunga Elvis”

På bara ett par veckor har klippet fått hundratusentals visningar på Facebook, och om det fortsätter så här, går Daniel en stor framtid till mötes.

”Daniel provar mikrofonen för första gången när han bara är 2 år. Bad om att få sjunga Elvis. Den här videon spelas fortfarande dagligen i vårt hem”, skriver Steve till klippet.

Se klippet nedan och tryck på Dela-knappen om du tycker att Daniel bjöd på ett härligt sångnummer och borde fortsätta sjunga i framtiden.

Annons