2-åring sjunger 'Jolene' med allt hon har - har ingen aning om att mamman spelar in henne

Musik ser ingen skillnad på tid, ålder, kön, eller ens arter ! Det påverkar och berör oss alla på helt olika sätt. Jag vet att musik har format mitt liv. Och om videon nedan är någon indikation, kommer det också bidra till att forma livet i denna lilla 2-åriga flicka från Lansing, MI, också! Man lägger märke till det när detta barn sjunger ”Jolene” av Dolly Parton.

I december 2016 gick Brooke Kingsley in på hennes två-åriga dotter som lekte på golvet.

Den lilla flickan sjöng ”Jolene”, den klassiska country låten som skapats av ikonen Dolly Parton, och hon gjorde det för full hals! Vilket är vad som ledde Kingsley att fiska upp sin telefon och börja spela in.

I videon nedan, inser den lilla flickan först inte att mamma spelar in henne. Men även när hon upptäckt kameran, fortsätter hon att sjunga, vid vissa tillfällen ännu mer passionerat än tidigare!

Även om hon sjunger samma rader i låten flera gånger, är det uppenbart att den lilla flickan definitivt har en känsla för musiken.

Kingsley postade ursprungligen videon på Facebook.

Den nådde även ingen annan än Dolly Partons öron och ögon, som delade det på sin egen Facebooksida, ”Det värmer mitt hjärta att se hur musiken når även de minsta musikälskarna!” skrev hon i sitt Facebookinlägg. 

Vad tycker du om detta barns uppträdande? Vänligen DELA och låt oss veta på Facebook!


Dela på Facebook