22 seniorer tar sina platser, men när de tittar upp? Det får mig att tappa hakan!

Vem har sagt att äldre och hip-hop inte blandas ihop? När detta gäng med seniorer beslutade sig att börja dansa, kunde de ha gjort något förutsägbar och tråkigt, men i stället sätter de på sina tröjor och lite bling-bling och dansgruppen Mega Crew föddes.Medlemmarna är mellan 65-96 år gamla, en är blind och majoriteten lider av en demenssjukdom. De allra flesta trodde att projektet var dödfött, men bara månader senare ställde gruppen upp i Hip Hop Championships i Las Vegas. Detta placerade dem i Guiness Rekordbok, som äldsta dansgruppen i världen!

Jag önskar att jag är lika vig när jag blir gammal. Det är återigen bevisat att ålder bara är en siffra, och att man kan åstadkomma otroliga saker om man jobbar tillsammans. Man ska ta tillvara på tiden man har, och som Kara ”Kara Bang Bang” Nelson, 95, säger i videon nedan: ”Om jag inte går ut och njuter av saker, kan jag lika gå hem och gråta”.


Dela på Facebook