Annons

24-åringen fick brutal lista på ''tips'' – 3 månader efter första dejten

Annons

Det verkar som om den här dåliga dejten bara blir värre.

24-åriga Kimberley Latham-Hawkesford från Morecambe, Lancashire i England, gick på en katastrofal dejt med en man hon träffade på dejtingappen Tinder i december. Tre månader senare skickade dejten en mycket lång rad förbättringar för henne att göra före sin nästa dejt.

Facebook lade 24-åringen den överraskande listan, där den har gått viral med över 29 000 delningar och 5 000 reaktioner.

– Jag trodde att det var ett skämt först, säger Kimberley till LadBible.

Kimberley Latham-Hawkesford, 24, matchade med en man på dejtingappen Tinder och efter att ha pratat i en vecka bestämde de sig för att träffas.

Paret möttes upp för en kaffe på ett lokalt fik och enligt Kimberley ska dejten till en början ha gått bra.

Men när de sedan förflyttade sig till en pub för att äta gick dejten väldigt dåligt.

Killen ska ha börjat fråga Kimberley om hon kunde tänka sig att genomgå plastikkirurgi och gav förslag på ställen hon skulle kunna shoppa på innan deras nästa dejt.


Som om inte dejten redan fallerat avslutades träffen med att killen tog väldigt illa upp då Kimberley erbjöd sig att betala för maten.

Han blev så pass upprörd över erbjudandet att han visade Kimberley hur mycket pengar han hade på sitt konto.

– Han var en snobb och rent generellt bara en otrevlig person, det var en fruktansvärd dejt, säger Kimberley som jobbar på ett matvaruaffär till LadBible

Skickade en lista med anledningar

Efter dejten gick Kimberley vidare och tänkte inte mer på det. Tills att hon för två veckor sedan fick ett väldigt oväntat meddelande. Meddelandet kom från killen hon hade träffat för tre månader sedan.


Killen listade 15 anledningar och tips som Kimberley skulle ta till sig om hon ville gå på en andra dejt.

”Jag känner att du kunde ha gjort dejten mycket bättre, här är några anledningar. Jag ber om ursäkt om jag förolämpar dig”, skrev killen i meddelandet. 

Sedan listade han 15 anledningar till varför han inte hade hört av sig. 

Några av punkterna var:

”Om du gick ner lite i vikt skulle du se fantastisk ut. Kanske sex kilo.”

”Du måste se mer naturlig ut, sluta sminka dig. Se till att du ser ordentlig ut mer gör inte för mycket.”

”När vi beställde mat så tog du en sallad, men till det en stor läsk innebär mer kalorier än vad du behöver.”

”Skaffa dig ett sinne för humor, du skrattade inte åt ett enda av mina skämt.”

"Du har ganska stora bröst så att du borde visa upp klyvningen mer."

"Du fick mig att känna mig som skit när du erbjöd dig att betala. Det är som om du trodde att jag inte hade tillräckligt med pengar efter att jag sagt hur mycket som finns på mitt konto."

Mannen överväger en andra dejt

Avslutningsvis skrev killen att om Kimberley tog till sig av hans förslag skulle han överväga att gå på en andra dejt med henne och att han skulle höra av sig om ungefär en månad igen.

– Mitt självförtroende störtdök till en början, men ju mer jag läste det, desto roligare blev det säger Kimberley till LadBible och fortsätter:

– Jag kunde inte förstå att en kille kunde säga sådana saker till en tjej. Mitt enda tips till honom är att respektera kvinnor.

Annons