24-åringen håller sitt döda barn i famnen. Läs hennes gripande inlägg till mördaren.

24-årige Kristian Guerrero från Texas, USA, var gravid med sitt första barn med maken Fabian.

Bara några dagar efter de hade gift sig fick de reda på att de var gravida. Den 2 augusti hade de ätit middag där och var på väg hem. Det var sista gången Kristian fick se sin make Fabian.

På motorvägen kraschade en bil som kördes av en berusad 21-årigen rakt i parets bil. Fabian dog på plats. Kristian fördes till sjukhus och några timmar senare dog barnet. Det ofödda barnet fick namnet Fabian James och begravdes tillsammans med sin pappa.

I inlägget på Facebook berättar hon gripande hur hon fick hålla om sin son efter förlossningen.

kfv

Det här är jag när jag får hålla min son. Det är så här man ser ut efter att ha gått igenom en 24 timmar lång påtvingad förlossning och efter att ta överlevt en bilolycka som dödade min man och son. Bara för att någon tyckte att det var okej att bli full och köra bil. Det är inte okej.

Det ÄR okej att hindra en vän från att köra. Det ÄR okej att ringa någon och be om skjuts när du känner din lite för dragen.

Det är inte ett tecken på svaghet. Det är att vara vuxen, att vara ärlig mot sig själv och veta att konsekvenserna av att köra full, är mycket värre än att behöva erkänna för sig själv att vara för full för att köra. Vad som inte är okej, är att tillbringa resten av ditt liv med vetskapen av att ha tagit någons liv och att ha tagit ett liv som inte ens har börjat. Det är inte värt det.

Kör inte full. Äventyra inte din framtid. Du spelar inte bara med ditt eget liv, utan även med andras.

Jag kunde ha dött den 2 augusti, men Gud hade andra planer för mig. Jag lämnades kvar här för att ta min makes och min sons strid. Jag kommer att arbeta för att stoppa rattfylleriet och att berätta min historia så länge jag lever. Min make och son ska inte ha dött förgäves.

Dela hennes budskap!

Dela på Facebook