3-årig pojke berättar för föräldrarna att någon pratar med honom på natten - de gör en oroande upptäckt

Ett föräldrapar har ett viktigt budskap till andra föräldrar i hop om att detta inte händer för andra familjer.

När en tre-årig pojke berättade för sina föräldrar att det var en röst som talade till honom på natten , trodde de att sonen hade en livlig fantasi. Men det var skrämmande nog att visa pojken hade rätt.

Familjen från Washington, som hade kameraövervakning i deras sons rum, fick en obehaglig överraskning när hans far en natt hörde en röst från övervakningsskärmen.

- Vakna lilla pojke, pappa letar efter dig..

KDVR skriver att pappan Jay hörde rösten från bildskärmen fortsatte att tala och sa, "titta, någon kommer eller någon kommer i sikte", när den 3-åringens mamma, Sarah gick in i rummet.

Det visade sig att familjens övervakningsutrustning hade blivit hackad av en främling som höll ett öga på deras son. Föräldrarna märkte också att linsen på kameran följde dem.

De ringde till företaget bakom utrustningen som inte kunde göra någonting, eftersom det är nästan omöjligt att hitta hackaren, som förmodligen styrde övervakningssystemet med en dator eller smartphone - det kan vara någon i grannskapet eller på andra sidan jordklotet.

Nu vill paret varna andra föräldrar om hur fel det kan gå med babymonitorn. Enligt den amerikanska polisen är hackning i övervakningssystem i privata hem stigande brottslig som är oerhört svårt att göra något åt.

Se TV-inslaget nedan: 


Dela på Facebook