3 män i skåpbil förföljer henne – då ringer hon chefen som ger grabbarna en läxa

Courtney Greatrex är en 22-årig kvinna som bor i London. Hon var på väg till jobbet vid 07.30 på morgonen för att ta tunnelbanan. Medan hon gick på trottoaren märkte hon hur en vit skåpbil förföljde henne.

De tre männen som satt i den vita skåpbilen började busvissla efter Courtney och trakassera henne. Under flera minuter tutade de och gjorde narr av henne.

Courtney var rädd och i tårar

”De skrek glåpord ut genom fönstret och då bad jag dem sluta med sina trakasserier. De skrattade bara åt, till och med när jag blev mer aggresiv och bad dem lämna mig i fred”, berättar Courtney för Daily Mail och fortsätter:

”Eftersom de vägrade att sluta, så jag tog en bild på skåpbilen och då försökte de dölja sina ansikten”.

Det är då Greatrex märkte att de körde en skåpbil för en takläggningsföretag som hette Aqua Roofing. Hon bestämde sig för att ge deras chef ett samtal och låta honom veta exakt vad de gjorde med henne.

o1

”I morse blev jag trakasserad av tre män i en skåpbil, som satt fast i trafiken”, berättar Courtney. 

o2

”De följde mig längs vägen när jag gick på trottoaren och tutade och visslade åt mig. De tittade på mig och skrattade”.

o3

"Så jag tog en bild av deras van och bad dem att lämna mig ifred. Då dolde killarna sina ansikten och kallade mig en jävla hora”.

o4

”Sexuella trakasserier är tragiskt nog en del av vardagen för många i London, det sker ofta på morgonen. Men idag kunde jag inte bara acceptera det. Visst, fortsätt vissla och göra narr av tjejer ni killar, men tro inte att ni ska komma undan med det. Därför ringde jag deras chef”. 

o5

”Jag talade med chefen och han bemötte mig på ett väldigt bra sätt. Och självklart ska företaget ta ansvar för att dessa män sitter och beter sig på det här viset, i en bil med deras logga på”.

”Chefen ringde tillbaka till mig efter en stund och meddelade att en av killarna fått sparken och att de andra två anställda kommer utredas, ordentligt”.

o6

Och detta är hur Courtney fick revansch Dela gärna detta på Facebook för att ta ställning mot sexuella trakasserier!

Dela på Facebook