3 nervösa barn gör sig redo på scenen - plötsligt förvandlas tjejen i mitten till Céline Dion och förbluffar ALLA!

Idag finns det så många olika talangprogram, en del av dem är endast för "barn", medan andra program är blandat, men gemensamt för dem alla är att man verkligen är modig och har något att bidra med. Även om det är sällsynt att verkligen höra om dessa deltagare få en lång karriär efter deras uppträdande i programmet, har det hänt någon gång.

Och de flesta som ställer upp till dessa tävlingar väljer ofta att göra en tolkning av Whitney Houston, Freddie Mercury, Elvis Presley eller Céline Dion - och den sista vi nämnde har fortfarande har en fantastisk karriär som har tagit henne till stora konserter över hela världen, och du förstår också det med hennes underbara röst.

Nu vill vi presentera tre modiga barn som gömmer en dold talang, de har nämligen en otrolig röst som kan visa sig ge dem en stor karriär i framtiden, tillsammans valde de att tolka Céline Dion med låten "The Prayer" den låten hon sjöng i en fin duett med Andrea Bocelli. Men när de tre barnen stod upp på scenen kunde de tydligt känna sig nervös.

Matteo Markus, Claudia och Matteo framträdande i tyska The Voice Kids trollbinder såväl jury som publik och tv-titta. De hade alltid drömt om att ställa upp för The Voice i Tyskland, och när möjligheten visade sig tvekade de inte att försöka.

Dela vidare om du också älskar Céline Dion och tycker att fler borde få höra den här vackra tolkningen!


Dela på Facebook