3 sjuksköterskor står still med rullatorer – titta nu när mannen till höger stjäl showen

När livet tar en oväntad vändning till det sämre är det fördelaktigt viktigt att försöka hålla ett positivt perspektiv om vad som är viktigt i livet. 

När du får citroner är det inte allt lätt att förvandla dem till lemonad, men med lite hjälp från musikterapi gjorde en man just detta. Vid en ålder av 55 drabbades John Woloski av en massiv stroke vilket resulterade i att han var tvungen att bo på ett rehabiliteringscenter. John var tidigare rektor i och engagerad i välgörenhetsorganisationen Lions, han älskade sitt liv.

Johns liv vändes upp- och ned efter sjukdomen. Han var tvungen att genomgå rehabiliterande terapi vid Allied Services Heinz Rehab Hospital. Men det John gör på rehabiliteringscentret är mer än att återfå rörlighet och balans - han ger ett leende på ansikten på människor också.

John säger att han blev inspirerad av en musikelev, en 14-åring som heter Lizzie. Lizzie har cerebral pares och brukade krama John från sin rullstol, efter varje lektion. John säger att jämfört med henne, så är hans problem små.

För att sprida glädje, gick John samman med personalen på sjukhuset för att göra en liten show- en show som inte kan beskrivas på annat sätt än det är spektakulärt!

Titta gärna själv på denna underbara video nedan :)


Dela på Facebook