3 tonårspojkar närmar sig en hemlös man – det de gör då har hyllats världen över.

Är du redo att verkligen bli rörd? Om du är det, uppmuntrar vi dig att fortsätta läsa. Det här är en berättelse om ren osjälviskhet och hur godhjärtade ungdomar kan vara. Även när folk inte vet att de blir iakttagna, kan de fortfarande göra saker som är otroligt generösa och visa sin stora omsorg för andra.

En trio av polska tonårspojkar passerade en man som låg ute i kylan utan en filt för att hålla sig varm. Pojkarna Szymon, Wojtek och Marcin tog sig på ansvaret för att hitta en filt åt honom.

Efter att de hade täckt honom med filten sätter de sig runt honom och ger honom en kram. Det var en oväntad god gärning som de visste att de var tvungna att göra. Tack vare dem kunde mannen sova mycket mer bekvämt.

Vad pojkarna inte visste var att en säkerhetskamera övervakade dem. Så småningom spreds videon med deras goda gärningar. Stadens borgmästare, Nysa, gav dem pojkarna smartwatches för deras osjälviskhet.

Denna berättelse kan påminna oss om den stora skillnaden vi kan göra i andras liv. Grundläggande behov som filtar är kanske något vi ofta tar för givet, men det finns människor överallt runt oss som saknar dem. Genom att följa dessa pojkars exempel kan vi bli mer kärleksfulla och generösa.

Se klippet nedan: