32 kompisar blir inbjudna men INGEN kommer på 6-åringens kalas - några dagar senare ringer telefonen

En 6-årig pojke upplevde en väldigt sorglig besvikelse efter att ha blivit lämnad i sticket av sina vänner som inte dök upp på hans födelsedagskalas.

Teddy från Tucson, Arizona, bjöd in 32 av sina skolvänner till en pizzafest på en Peter Piper Pizza-restaurang, men ingen av dem dök upp, enligt hans mamma.

Det borde ha varit en rolig dag med pizza, men i stället var stackars Teddy helt ensam. 

Teddys mamma Sill Mazzini publicerade en bild på sociala medier där man ser hur ledsen Teddy är. Den hjärtskärande bilden berörde många och spred sig snabbt på sociala medier.

Sill Mazzini berättade att hon hade förberett 32 påsar med inbjudningskort till födelsedagskalaset och gett till alla Teddys klasskamrater. Hon hade fått höra av några av föräldrarna att deras barn inte skulle komma, men hon hade ingen aning om att det inte skulle dyka upp någon alls, skriver ABC15.

Efter att bilden hade spridits som en löpeld fick han många grattishälsningar och två av hans favoritlag, basketlaget Phoenix Suns och fotbollslaget Phoenix Rising reagerade också. De gav Teddy och familjen biljetter till deras matcher så att Teddy kan fira sin födelsedag med alla spelare.

Inget barn ska behöva vara med om det som Teddy var med om! Dela gärna med dina vänner så att de också kan gratulera Teddy.


Dela på Facebook