Annons

4-åriga flickan lånar toaletten på restaurangen – minuter senare rusar hon ut med tårar i ögonen

Annons

Att hålla offentliga toaletter säkra och rena bör vara viktigt för oss alla, men tyvärr tycker inte alla det. Det var något en brittisk mamma och hennes 4-åriga dotter fick uppleva.

När Nicole Langmead och hennes dotter Kaya gick till McDonalds för att äta, trodde de att det skulle bli en lugn dag.

Men innan de gick hem var Kaya tvungen att kissa. Fyraåriga Kaya ville visa att hon var en stor flicka och skulle därför gå på toaletten själv - men plötsligt hörde hon ett högt skrik från toaletten.


Nicole sprang omedelbart till dörren, där en gråtande Kaya kom ut. Den unga mamman märkte sedan att Kayas ben var blodig. Efter att ha undersökt sin dotter gick hon för att titta på toalettstolen. Då upptäckte hon att någon hade kletat superlim på toalettringen. Som ett resultat hade Kayas skinn slitits loss när hon försökt resa sig.

– Kaya kom ut och sa att något var i och på toaletten och att det gjorde ont på hennes rumpa. Vi gick tillbaka in för att titta och huden på hennes rumpa och baksidan av benen var alldeles såriga, säger Nicole.

Mamman informerade genast personalen om vad som hänt.


Polisen la ner ärendet

Det visade sig att två tonåringarna som varit på toaletten före Kaya, kletat superlim på toalettringen. Som ett resultat hade Kayas skinn slitits loss när hon försökt resa sig.

Nicole hyllar personalen som gav Kaya en ballong och gjorde allt de kunde för att trösta dottern.

– De var riktigt bra. Vi var alla så chockerade över att någon kunde göra något sånt här och att de tyckte det var kul, säger Nicole.

Som tur var fick polisen senare tag på de två tonåringarna, skriver Telegraph. De bad genast om ursäkt till Nicole och Kaya. Men eftersom de var minderåriga lades ärendet ned.

I videon nedan berättar de själva historien. Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!

Annons