Annons

4 tonåringar tände eld på hund, bröt hans nacke och ben – nu har de fått sitt straff

Annons

Det var i Kent, England, som den fruktansvärda händelsen inträffade. Tre tonåringar, höga på knark, kidnappade hunden Chunky när han var ute på promenad med husse och matte.

Vad som hände med den här lilla hunden är bortom hemskt! Tre tonåringar kidnappade Chunky från sin ägare, matade honom droger, bröt hans nacke, ben och satte eld på honom innan han dumpades i en papperskorg, skriver Metro.

På något mirakulöst sätt överlevde den stackars hunden. 

Polisen fick lyckligtvis fick tag i pojkarna som låg bakom misshandeln, och de blev alla dömda och fick böter samt förbjuds ha husdjur på fem år.

Chunky är nu tillbaka med sin familj.


– Det är det värsta fallet jag någonsin varit med om. Det ger mig kalla kårar bara av att tänka på det. Det sättet som de här unga pojkarna har plågat hunden på är extremt, barbariskt och helt oförlåtligt, säger polisen Caroline Doe till Metro.

Att Chunky överlevde är ett mirakel. Trots vad han har gått igenom så har han fortfarande tillit och kärlek till människor. Familjen betonade att han är lite mer nervös än tidigare, men han var fortfarande den familjehund han alltid varit.


Detta visar hur stora hjärtan hundar har – de är verkligen människans bästa vän. Trots den tortyren Chunky fick utstå, älskar han fortfarande sin familj.

Hur kan man göra så här mot ett försvarslöst djur?

Trots det fruktansvärda som hänt kan vi i alla fall glädjas åt att Chunky är hemma hos sin älskade familj.

Dela artikeln för att visa ditt stöd för Chunky! 

Annons