Annons

5-årig flicka börjar sjunga julsång på konserten - tar upp händerna och lämnar alla mållösa

Annons

De flesta föräldrar blir mycket stolta när de ser sina barn uppträda i skolan och i andra sammanhang. Denna 5-åringen gjorde förmodligen sina föräldrar extra stolta när hon avslöjade sin lilla överraskning.

När skolan till fem år gamla Claire hade en julkonsert för alla föräldrar, stod lilla Claire ut från mängden. Hon sjöng med de andra, men använde också teckenspråk till ära för sina föräldrar.

Båda Claires föräldrar är döva. Claire har perfekt hörsel, men hon och hennes lilla syster har lärt sig teckenspråk för att kommunicera med sina föräldrar på bästa sätt.

När Claires skola planerade och repeterade låtar till en julkonsert, sa Claire till de vuxna att det var ett problem. Hon tänkte på sina föräldrar. Det var ju inte så trevligt för hennes föräldrar att komma och titta när de inte förstod ett ord om vad barnen sjöng. Hon kom därför på tanken att hon kunde översätta texterna själv och använda teckenspråk när hon sjöng. Hon ville överraska sina föräldrar.

Claire sjunger med händerna till sin mor och far som var mycket rörda och förvånade av den lilla flickans arbete och omtanke. Denna uppträdande kommer de nog komma ihåg för resten av livet. Efter att 5-åringens video publicerades på Facebook delades den också på YouTube och fick många tittare och kommentarer.

Den lilla flickan berättar för USA Today att teckenspråket är lätt för henne. Det är lika naturligt som att använda rösten som hon lärt sig båda sedan hon föddes.

Vilken underbar historia. Fantastiskt gjort av en liten flicka.

Se till att dela glädjen i den här videon till alla du känner. Claires vänliga gest förtjänar att ses av hela världen.
Annons