Annons

5-åriga Harmonie-Rose föddes utan armar och ben – ingen kunde ana vad hon gör i dag

Annons

När Harmonie-Rose Allen var 11 månader gammal förlorade hon sina armar och ben. Läkarna sa att hon hade 10 procents chans att överleva. Hon har nu trotsat alla odds och idag gör hon det otroliga!

Den här flickan imponerar verkligen på oss! Trots att hon inte har några armar eller ben så är det inget som stoppar henne från att leva ut sin dröm om att bli gymnast!

Harmonie-Rose drabbades av meningit när hon bara var ett litet spädbarn. Av läkarna fick hon beskedet att hon hade tio procent chans att överleva redan när hon bara var 11 månader gammal.


Hon tvingades operera bort delar av näsan, båda benen och armarna, men detta skulle inte stoppa henne. Hon har nu, fem år gammal, en ny passion i livet – gymnastik.


Mamman om dotterns framsteg: ”Lägger ner hela sin själ i det”

Varje vecka är hon med på gruppens övningar utan sina proteser. På bilderna ser hon mer än lycklig ut, precis som hon förtjänar!

– Vi var oroliga först när hon frågade oss om hon kunde få börja med gymnastik. Vi tog henne till gymmets start klass och hon var ganska nervös i början, men sedan dess har hon aldrig tittat tillbaka. När hon behöver hjälp får hon stöttning av tränarna men hon ser alltid till att kunna göra allt på sitt sätt, säger hennes mamma Freya Hall till Daily Mail och fortsätter:

– Om Harmonie vill göra någonting, lägger hon ner hela sin själ i det. Det är Harmonie det.

Trots alla motgångar i lilla Harmonie-Roses liv så följer hon sina drömmar. Hon är verkligen en stor inspiration!

Ge aldrig upp, Harmonie-Rose! Du är fantastisk!

Annons