Annons

5-åriga pojken säger att han har en tvilling i skolan, när mamman får se bilderna bryter hon ihop

Annons

Förskolebarnet Myles och hans kompis är bästa vänner, de är oskiljaktiga. Pojkarna hade ännu inte lekt i varandras hus utan har tillbringat massor av tid tillsammans på förskolan.

En dag var det dags för ”tvillingdagen” i skolan och Myles visste direkt vem han ville para ihop sig med. Men eftersom han är ett förskolebarn, kom Myles ihåg att berätta för sin mamma Britney Tankersley innan han skulle lägga sig om temadagen "tvillingdagen" och att han ville para ihop sig med kompis Tanner.

Myles insisterade hela tiden på hur mycket han och hans kompis verkligen var lika och att han och hans vän bara var tvungna att vara tvillingar för dagen.

Till en början visste mamman Britney inte vad hon skulle köpa. Hon var inte säker på vem den här klasskamraten var exakt, och hade inget sätt att höra av sig till Tanners mamma.

”Han tjatade om att de såg likadana ut. ‘Vi har båda bruna ögon och mörkt hår’ sa han (Myles) och han var helt orubblig. Så jag åkte till affären och tänkte smått irriterande att jag var för gammal för det här”, skriver Britney i ett inlägg på Facebook.

Britney tillbringade först en timme på att försöka hitta Myles väns mamma och gick sedan till butiken nära deras hem i Alabama, USA cirka kl 21.00. Hon hittade två fina skjortor med texten ”framtida ledare” på i deras storlekar och slog till.

Bad om att få se bild

Efter den sena shoppingen för en outfit till Tanner och Myles inför ”tvillingdagen” ville Britney ha ett foto av sina ansträngningar. Hon bad Myles lärare att ta ett snabbt foto av sin son och hans tvilling för dagen.


Myles, som har en hörapparat, fortsatte att insistera på att han och hans vän Tanner var tvillingar och såg likadana ut, så hon kunde inte vänta med att se dem tillsammans i deras matchande kläder.

”Jag grät så mycket”

När läraren skickade Britney fotot var hon chockad och rörd. Hon började gråta.

”Det är uppenbart att Myles och Tanner är två väldigt olika barn, men Myles ser inte det. Skulle inte världen vara en så mycket bättre plats om alla såg världen genom ögonen på de här två femåringarna?”, skriver Britney på Facebook.

”Jag grät så mycket för att det var så fint. Jag vet såklart att de ser olika ut. Men han såg inte det. Det är den gulligaste saken jag sett i hela världen”.

Late last night Myles went on & on about how he had to be twins with a boy in his class for Twin Day because they look...

Posted by Britney Tankersley on Tuesday, October 29, 2019

Britney valde att lägga ut allting på Facebook och det tog rejält med fart. Bilden blev viral och inlägget fick mer än 500 000 reaktioner och delades mer än 268 000 gånger.

Myles och Tanner är verkligen "det bästa av kompisar", sa Brittney Tankersley.

Det visade sig att Myles och Tanner bara bodde några minuter ifrån varandra och familjerna har nu spenderat en hel del tid tillsammans.

Britney har rätt i att den här världen definitivt skulle vara en mycket bättre plats om vi alla såg den ur barnens ögon. Snälla, dela vidare artikeln för att hylla de här underbara pojkarna!

Annons