5 vägar som kan förändra ditt liv om du äger en hund- till det bättre

Ditt liv kommer inte att vara riktigt detsamma igen, men det är okej.

1. Du kommer inte undan motionen

Oavsett om det är för att du måste springa runt och förhindra att dina grejer blir uppätna när din hund är valp, eller om det är de långa promenaderna med din fyrbenta vän, så rör du dig förmodligen mer än du gjort tidigare.

2. Man är aldrig riktigt ensam

Vissa dagar, naturligtvis, tyngre att komma igenom än andra, men det är inte riktigt lika illa som när man har sin trofasta vid sin sida. Ingen kan få dig till att känna dig lika välkommen som en hund kan.

3. Du får ut mer av dagen- eftersom du går upp tidigare

Man har ju en som väntar på sin morgon- kiss, och det finns inte många som kan sätta sig in i hur det känns att inte få urinera. Dessutom finns det många hundar som funkar som väckarklockor. Är inte ägaren uppe innan 07:30 kommer puffandet och slikande tills du går upp.

4. Underhållningen är alltid till hans

Du behöver inte ens slå på dumburken eller starta datorn.

Människans bästa vän är ofta en riktigt bra komiker/ clown/ stuntman. Saknar du något att skratta åt, kan du bara titta på din lurviga vän, hunden, som vanligtvis säkert är lite för kul. Oavsett om det är för att de är oerhört klumpiga, som ligger i en sådan konstig ställning, överträffar nästan de fysiska lagarna., eller ifall den gör en dum min, då finns det timmar efter timmar av underhållning att njuta av.

LÄS OCKSÅ: 8 skäl till varför det är bättre att ha en katt än en partner.

5. Det är en kliché, men det är sant : Din hund kommer aldrig att vara arg på dig .

Ibland kan det verka lite grinigt eftersom det inte är tillåtet att använda hela soffan som hans jättehundkorg, men vi vet också att han/hon aldrig blir riktigt arg och bitter, som en man kan vara. Hurra för hundar gott humör, och deras förmåga att muntra en upp på även den sorgligaste dagen.

En sak är säker: Om du är en hund ägare, förändra ditt liv dramatiskt. Men det är en minoritet som inte njuter av nya tider, får du tillsammans med en hund.

Älskar du din hund? Dela och visa kärleken!

 

Publicerad av ViralKing, gilla oss gärna:

[adsenseCodeOne]

Dela på Facebook