6 bröder möter sin lillasyster, men mamman hade aldrig väntat sig DETTA!

Cher och Stephen fick veta att de väntade ett barn. Efter att redan fått 6 pojkar var familjen extatisk efter de upptäckte det skulle bli en flicka. Det var i slutet av augusti 2015, som barnet Ruby kom till världen började sitt liv med mamma, pappa och hennes sex storebröder! Bara fyra dagar senare, för att fira hemkomsten, beslutade Cher och Stephhen att var och en av de 6 bröderna skulle sitta med sin lillasyster och prata om hur det är att ha en lillasyster.

Pojkarna – Knox, 2, Shepherd, 4, Houston, 5, Sawyer, 7, Campbell, 10 och Jackson, 13 – är bedårande och det märks att deras kärlek till sin enda syster är genuin. Mamma Cher och pappa Stephen har verkligen skapat ett minne för livet med denna video och något fantastiskt för lilla Ruby att uppleva när hon blir äldre.

Man kan nog inte önska sig mer kärleksfulla syskon i början av sitt liv, och detta klipp lär vara tillräckligt för att vem som helst ska bli tårögd. Se videon här och glöm inte att dela med dig av den den med dina vänner!


Dela på Facebook