Annons

60-årig kvinna får en otrolig makeover att hon knappt känner igen sig själv

Annons

Att känna sig obekväm i sitt eget utseende är nog något som de flesta varit med om vid olika tillfällen, och i olika åldrar. Ibland får man helt enkelt inte till den där frisyren eller stilen som man egentligen vill ha, trots att man kämpar hårt för det. Exakt så kände sig Debbie.

Om du inte har hört talas om Christopher Hopkins, även känd som "The Makeover Guy", så är det dags att du gjorde det. Chris är en författare, medieprofil och makeover artist. Han har gjort flera tv-serier, även gästat The Oprah Winfrey Show och Today.

När Chris inte är med på TV är han upptagen med att ge män och kvinnor sina drömmars makeover i staden Minneapolis i USA. Chris och hans team av frisörer och moderådgivare är några av de bästa i landet. Så det är ingen överraskning att människor åker tvärs över USA för att uppleva magin själva.

Debbie här har alltid varit orolig för makeovers. Men hon gör ett stort undantag för Chris. Den 60-åriga mamman medger att hon varit ett fan av "Makeover Guy" ett tag nu. Hon går till och med så långt som att säga att hon kommer att lita på Chris även om han råder henne att färga hennes hår grönt eller lila.

Självklart hade Debbie rätt att lita på Chris och hans team. Lyckligtvis gick de inte för det gröna håret! Men de gav Debbie en vacker färguppgradering. Hennes fantastiska förvandling slutade inte där. Chris matchade Debbies nya frisyr med nya kläder och accessoarer. Det var självklart att Debbie var mer än nöjd med sitt nya utseende.

Hon är entusiastisk att se vad hennes familj tycker! Även om vi aldrig får se hur hennes man och barn reagerar på hennes förvandling tror vi att de kommer att älska det.

Debbie är redo att leva hennes nya liv i stil. Vi kan definitivt se glöden i hennes ögon efter denna fantastiska makeover!

Titta nu i detta korta videoklippet hur slutresultatet – som får folk i kommentarerna att kalla det ”den bästa makeovern jag någonsin sett!” – blev:

Dela gärna detta vidare om du blev lika inspirerad som jag av denna förvandling!

Annons