Annons

60-årig mamma får en så dramatisk förvandling att inte ens dottern känner igen henne – ser 20 år yngre ut

Annons

Att ge gåvor under födelsedagar är fantastiskt. Det får personen att känna sig speciell, älskad och viktig. Det gör också dagen extra minnesvärd.

För Kim var hennes 60-årsdag dock super speciell och det är inte på grund av någon väsentlig gåva. Hon fick inte en ny handväska, klänning eller till och med en flaska parfym. För sin speciella fixade Kims familj en makeover!

För några år sedan sa Kim till sin dotter hur fantastisk det skulle vara om hon kunde få en makeover från Christopher som också kallas MakeOverGuy, för hennes 60-årsdag. Det var bara önsketänkande då. Lite visste Kim att familjen var inställda på att göra hennes dröm till verklighet. 

När hon satte sig i frisörstolen hos Christopher ”The make over guy” åkte saxen fram direkt. Flera decimeter fick falla till golvet, och Kim hade inget att säga till om.


Hennes familjs reaktion på hennes makeover var på en helt ny nivå. Du kan helt se i deras ögon hur magisk omvandlingen var. De var mållösa att allt de kunde göra var att stirra och le på Kim. 

 ”Mamma, du ser så ung ut”, utbrast dottern när hon fick se sin mammas nya look.

Se klippet nedan och dela gärna för att sätta ett leende på andras läppar idag:

Annons