Annons

7 år efter att ha räddat lejonhonans liv möts de igen, då ignorerar han varningen och närmar sig

Annons

Om du är van vid djur vet du hur starka band som kan utvecklas mellan dig och din vän. Många människor väljer att viga sina liv åt att hjälpa djur eftersom de älskar dem så mycket.

När mannen vid namn Kevin Richardson får chansen att hjälpa två vilda djur tvekar han inte. Men vilka var dessa djur?


Två lejonungar kan vara skämmande även om de är små. Just dessa lejonungar blev döpta till Meg och Amy av mannen som räddade dem eftersom hans instinkt sade honom att de behövde beskydd.

Denna handling ledde till att Kevin räddade deras liv, och sju år senare bestämde han sig för att det var dags att hälsa på lejonen han en gång i tiden räddat.

Efter att ha blivit förda i säkerhet var lejonungarna tvungna att lära sig hur man överlever och försvarar sig mot andra vilda djur. Innan de togs till ett räddningsreservat var de ännu för små och hjälplösa för att ta hand om sig själva. Målet var att låta dem växa upp till starka individer som kunde ta hand om sig själva utan människors inverkan.


Så just den dagen, sju år senare, då Kevin återvände för att hälsa på var han minst sagt nervös över hur de skulle motta honom. Många är hade gått sedans han var i deras närhet och han var osäker på om de skulle komma ihåg honom och hur de skulle behandla honom.

Istället för att tveksamt närma sig bestämde sig Kevin för att närma sig dem rättfram och med självförtroende. Han spelade in det hela med en GoPro-kamera som han spänt fast runt ett av lejonen så att alla skulle kunna få ta del av denna fantastiska återförening! Han ville föreviga ögonblicket för alltid.


Tillsammans så vandrade de två lejonen runt på Afrikas savanner och tog till och med ett dopp i en flod.

Kevin bestämde sig för att han ville ta ett dopp med dem men för ett ögonblick försvann de ur hans synfält. Men så plötsligt fick han syn på ett av lejonen i attackposition. Det som händer efter detta är fullständigt fantastiskt och du måste se det med egna ögon!

När du inser att lejonen vet exakt vem Kevin är kommer det att värma ditt hjärta! Detta bevisar att till och med vilda djur kan skapa band med människor.

Dela gärna vidare denna känslosamma återföreningen om du också blev varm i hela kroppen av att se detta!

Annons