7-åriga flickan smygfilmar sin mormor – vad kameran fångar får nätet att koka av ilska!

Monstret under sängen, den onda clownen runt hörnet, spindlar eller drakar eller häxor.. De flesta av oss hade rädslor i barndomen.

En 7-årig flicka från Oklahoma hade dock farhågor som var alltför verkliga. De var alla fokuserade på en varelse klädd i svart, ansiktet täckt med en mask: en häxa som heter Nelda. Hon verkar på natten och tar flickan med sina gröna klor, så den lilla flickan inte kunde fly. 

Nelda existerade i allra högsta grad. Hon slog flickan med en piska, band henne och torterade henne. Medan flickan sov kom häxan och rakade av flickans hår. Tydligen även med hjälp av en demon som heter Coogro. Det fanns ingen utväg. Flickan och hennes syskon gick igenom sina värsta mardrömmar dag efter dag.

Det skrämmande faktum var att Nelda var flickans 51-åriga mormor, Geneva Robinson. Demonen var hennes mycket yngre pojkvän, Joshua Granger.

Flickan hade skärsår, brännsår och blåmärken över hela kroppen och i förhör avslöjade 7-åringen för polisen att mormodern brukade klä ut sig till häxa och tortera henne tillsammans med sin yngre pojkvän som klädde ut sig till demon.

– Där fanns piskor och kedjor och en häxhatt. Bara en helt fruktansvärd situation för ett barn att vara i, säger polisen Gary Knight till KFOR.

Mormodern, Geneva S. Robinson, dömdes till tre livstidsstraff för barnmisshandel. Hennes yngre pojkvän Joshua Granger dömdes till 30 år i fängelse.

Ett av barnen lyckades använda sin mobiltelefon för att filma "Nelda":

OBS: Varning för starka bilder.


Dela på Facebook