7 grejer du som kille ska undvika i sommar för att undvika sexuella trakasserier.

7 grejer du som kille ska undvika i sommar för att undvika sexuella trakasserier.

Under sommaren ökar anmälningarna för sexuella ofredanden så hur ska du som kille göra för att slippa oroa dig? Viralking kommer till din undsättning med 7 grejer som du ska undvika.

1. Ha inte på dig shorts.

Det kan vara svårt för kvinnorna att behärska sig när dem ser 2 spritt språngande nakna ben sticka ut. Det är ju som männen bara väntar på att bli våldtagna.

2. Ha inte på dig sexiga kläder.

Under sommarmånaderna när det är varmt vill man gärna ha lite lättare kläder på sig men då blir kvinnorna upphetsade och man kan ju nästan bara skylla sig själv när något händer.

3. Undvik alkohol.

Män kan inte hantera alkohol och då är det inte så konstigt ifall en kvinna tar med sig mannen upp till rummet. Den stackars mannen är berusad och kan inte kontrollera sig själv. Vi vet alla vad som händer på rummet så drick inte alkohol ifall du vill undvika den här situationen.

4. Undvik att gå ensam och gå istället i en grupp.

Ifall du går i en grupp så minskar risken att bli anfallen av kvinnor eftersom du inte är ett lika lätt mål. Ifall taxichauffören blir jobbig så bli inte arg på henne. Att hon körde ut dig till en skog och började tafsa sitter ju bara i hennes gener. Gå ut med andra män som du känner dig trygg med.

5. Håll koll på drickan.

Ifall du avnjuter en god drink (eller läsk om du följer tips 3!) kan en kvinna komma fram och lägga en så kallad ”roofie” i din drink. Detta är ett piller som ger minnesluckor och får dig mycket mer samarbetsvillig. Håll drinken under ständig uppsikt för att undvika att nån kvinna kommer fram och lägger i nåt.

6. Knäpp för guds skull upp skjortan.

Kvinnorna anser ofta att en uppknäppt skjorta är ett tecken att han bara ber om det. Knäpp upp skjortan för att undvika att kvinnor håller på eller tafsar.

7. Kvinnor i grupp är farligare då de har en högre benägenhet att göra något dumt.

Undvik kvinnor i grupp för att hålla dig själv säker. När kvinnor är tillsammans blir det ofta en feminin stämning och då kanske kvinnorna inte kan ta ansvar för sig själva.

Dela på Facebook