7 saker tjejer gör tillsammans som killar aldrig kommer att förstå

Publicerad av ViralKing, gilla oss gärna:

1. Överanalyserar sms

Något tjejer är experter på att göra i grupp? Säga meningarna: "Varför skrev han så, varför svarar hon inte och vad betyder den här meningen?" Då ni genomgående granska smslistan och dess betydelse.

ov4

2. Går på toa

Varför går inte killar på toaletten tillsammans? Det är här du verkligen har tid för skvaller, skratt och delande av läppstift.

3. Låna kläder

En mening killar aldrig använder? “Jag har ordagrant inget att ha på mig, kan jag låna något av dig?” (Fast garderoben är full av kläder.)

4. Byter om till myskläder så fort de kommer in genom dörren

Vad gör tjejvänner när de precis kommit hem tillsammans efter en lång dag som killar aldrig skulle göra? Drar på sig mysbyxorna, knäpper upp bhn, sätter upp håret i en knopp och slänger sig på soffan i en hög.

[adsenseCodeOne]

5. Gör sig i ordning tillsammans

Varför gör inte killar sig i ordning tillsammans? Det blir så mycket roligare när man kan tvinga sina vänner att fixa ens hår, smink och outfit i timmar till gamla 90-tals hits.

clos

6. Diskuterar hur man bjuder ut någon på dejt

Du ska bjuda ut någon på en dejt: "Vad ska jag föreslå att vi göra som inte får mig att verka tråkig?", "Och vilken emoji ska jag använda mig av i sms:et?" Här är tjejvännerna de bästa rådgivarna.

7. Gör planer för hämnd

Om en tjej vill hämnas på ett ex? Här använder de alltid tjejkompisarna som "partner in crime" till att smida planen.

Publicerad av ViralKing, gilla oss gärna:

[adsenseCodeOne]

Dela på Facebook