7 sms avslöjade – det här menar din flickvän egentligen

Det är ingen hemlighet att tjejer kan vara riktigt svåra att förstå ibland, speciellt när man kommunicerar med de via text och man inte har något ansiktsuttryck att läsa av. Här har vi samlat ihop 7 sms som din flickvän säger men egentligen menar.

Plugga in dessa nu och glöm aldrig bort någon av de.

1. Nej men det är inget...

Du har glömt er årsdag, hennes namnsdag eller födelsedag eller bara att hon väntar på en komplimang sedan Playstation 3 lanserades.  Det är absolut inte lugnt, allt går precis åt helvete och du måste vara kvick med att göra någonting åt saken. Man har ca 15-30 minuter på sig att göra någonting riktigt bra annars får du förvänta dig ett krig du aldrig någonsin kan vinna.

2. Kör på...

Så du vill åka en helg till Prag medan din flickväns bästa kompis också är bortrest. Well, kör på, hon vill ju inte hindra dig ifrån att ha kul med dina kompisar. Men försäkra dig inte om att ni fortfarande är tillsammans när du kommer hem igen. Tänk efter riktigt noga om du ska åka eller inte, låt dig inte bli lurad av orden.

3. Skitsamma, det är ingen idé att förklara för dig..

Ni har precis tjafsat och hon har insett att du har rätt men istället för att be om ursäkt så byter hon samtalsämne då hon har svårt att inse att hon förlorat.

4. Nej jag är inte så hungrig..

Det hon egentligen menar är “Jag är inte hungrig just nu, men jag skulle inte säga nej till lite mat. Jag vill bara inte verka som att jag vore en gris eller något, men om du börjar äta, så joinar jag dig. ”

5. Jag kan inte ses ikväll för jag har tid i tvättstugan/måste plugga/hunden är sjuk

Även om det är sant så är det sannolikt något annat som ligger bakom till varför hon inte kan ses ikväll. Kanske har du varit taskig dagen innan eller sagt något riktigt korkat så hon ger dig lite extra tid att be om ursäkt. Hur som helst så är det ingenting man ska köpa kille som tjej. Kärleken kommer alltid före tvättiden och plugga och ta hand om hunden kan man göra tillsammans.

6. Jag bryr mig inte vart vi går och äter.

Vad de egentligen betyder: "Jag bryr mig en hel del om var vi går och äter och faktiskt så har jag några mycket specifika önskemål om var vi måste gå. Jag vill bara att du ska börja namnge restauranger. Se till att namnge den jag tänker på inom fem försök för jag börjar redan bli hungrig. "

7. Hon skickar en bild på Snapchat/iMessage på hennes nya tröja som hon har eller ska köpa och frågar efter din åsikt.

En bild där hon frågar om din åsikt om någonting = hon är galet förälskad. Sumpa inte det här nu, du har någonting mycket värdefullt.

Dela på Facebook