Annons

7 tecken på att han älskar dig - utan att säga ett enda ord

Annons

Män är inte alltid bra på ord, men när det gäller handlingar vet man alltid vad de menar. Om du undrar om en kille tycker om dig, vänta inte på att han ska säga det - kolla om han gör någon av följande sju saker istället.

1. Han lyssnar


Letar du efter ett riktigt tecken på att en kille älskar dig? Prata bara med honom och se vad som händer. Om han lägger ifrån sig mobilen och lyssnar finns det en stor chans att han har känslor för dig. Om han även gör saker som visar att han kommer ihåg era samtal är han definitivt kär i dig!

2. Han gör uppoffringar


Gör han saker för dig utan att fråga? Om så är fallet försöker han visa för dig hur mycket han bryr sig. Män som gör riktiga uppoffringar för kvinnor, som gör allt för att göra deras liv bättre, försöker visa att de är bra partner. Om du märker att han sätter dina behov först är det hans sätt att säga att han tycker om dig.

3. Han är respektfull mot dina vänner

Är han snäll mot dina vänner? Han försöker inte ragga på dem - han vill visa att han bryr sig om dig. Män som beter sig respektfullt mot kvinnans vänner och familj försöker visa att de värdesätter hennes relationer. När dina vänner är spydiga och fördomsfulla och han accepterar dem ändå är han inte bara hövlig - han visar hur mycket han bryr sig om dig.

4. Han tar din sida

Nej, han tar inte din sida hela tiden bara för att han älskar dig. Vissa killar gillar inte konfrontation! Men om han står upp för dig när det verkligen gäller är han inte bara en hederlig kille. Han försöker visa hur viktig du är och att han är redo för att kämpa för dig!

5. Han älskar alltid hur du ser ut


Du är medveten om att du inte alltid ser som bäst ut. Om han säger att du är vacker även när du ser som värst ut handlar det om mer än utseende. En man som tycker att en kvinna är vacker hela tiden är en kär man. Det är inte bara en komplimang - det är ett uttalande.

6. Han är sårbar


Oftast hatar män all sorts sårbarhet. Om han är redo att släppa in dig även när han är nere eller sårad är det ett tydligt tecken. En man som inte är rädd för att vara sårbar runt dig är en man som tycker att ni står varandra väldigt nära. Det är lika tydligt som att skrika rakt ut att han älskar dig.

7. Han är stolt!

När en man skryter om någonting visar han för hela världen hur viktig den saken är för honom. Om han skryter om ditt jobb, dina färdigheter, eller till och med ditt utseende, visar han hur viktig du är för honom. Om han alltid säger bra saker om dig visar det tydligt hur mycket han älskar dig.

Gör mannen i ditt liv några av dessa saker? Betyder handlingar mer än ord? Om du tyckte om den här artikeln skicka den till dina nära och kära.

Annons