77-åringen har en livshemlighet, rektorn konfronterar henne framför hela skolan

När 77-åriga Frances Buzzard började arbeta som vaktmästare för Belle Elementary School i West Virginia, trodde personalen att hon bara skulle vara en vanlig vaktmästare. Men efter att hon gick utöver hennes vanliga arbetsuppgifter, som att polera möblerna, blev alla förtrollade med hennes arbetsetik!

Den söta kvinnan hade emellertid haft en sorglig hemlighet i årtionden. När rektorn grävde djupare in i hennes förflutna hade hon inget annat val än att konfrontera Frances med det hon hade upptäckt. Det var då den äldre kvinnan insåg att oavsett hur många år som passerar, har hemligheter alltid ett sätt att komma ut.

En dag skulle ”Fru Frances”, som eleverna och personalen kallade henne, bli förvånad när hon i högtalarsystemet kallades in till den stora kafeterian. Det var en montering på gång, så kanske behövde hon att moppa något från golvet. Men där hade hon fel.


Men när Frances gick in i kafeterian väntade över 200 studenter på henne och så fort hon kom in ropade de "överraskning!" Det var hennes 77:e födelsedag, vilket är värd nog för firandet. Men det här tillfället var extra speciellt - det var den allra första födelsedagsfesten hon någonsin haft i sitt liv!

När eleverna alla sjöng ”Ja må hon leva” rullade en korg full med muffins och kakor ut ur köket. Frances fick en vacker tiara av rektorn och hon satte sig på en stol mitt i rummet.

Alla ögon var fästa på Frances, och det var äntligen hennes tur att få stråla!

Personalen hade också förberett ett bildspel med massvis av bilder från Frances liv. Ett bildspel visade viktiga händelser som hon har levt igenom.

Frances växte upp i en fattig familj och kan aldrig någonsin komma ihåg att ha haft en riktig födelsedagsfest i hela sitt liv. Förutom en gång, när det var så kallt att ingen kom. Tillbaka på den tiden firade hennes familj inte födelsedagar och jul. 

– Jag kan inte komma ihåg någon fest. Vi gjorde inte sådana saker. Vi firade inte jul heller, vi fick frukt och nötter när mina föräldrar hade råd att köpa det, berättar hon för Charleston Gazette Mail.

I videon nedan kan du själv se när Frances får den stora överraskningen i skolan.


Dela på Facebook