8 år efter han gick bort, är Internet förälskade i Dirty Dancing-skådespelarens fantastiska dans med sin fru

Det var 23 år sedan när Patrick Swayze och hans fru dansade för första gången på internationell television. Istället för att göra det för egen fördel, dansade Patrick och hans fru som en hyllning till Whitney Houston.

Mer än två decennier senare är deras dans fortfarande viral och det är lätt att förstå varför! Långt innan Patrick var en A-list skådespelare, var han en balettdansare som tog lektioner från sin mamma och fortsatte sin studie på balettskolan.

Allt han ville vara i livet var en dansare. Men livet tog honom i en annan riktning!

Patrick och hans fru, Lisa, var där för att visa sin kärlek till varandra och deras uppskattning för Whitney Houston som person.

Deras rutin var något som tittarna tittat på och online nu kommer att minnas för alltid. De flesta vet inte att Swayze och hans fru träffades först 1970 då Lisa tog danslektioner från Patricks mamma.

Swayze förlorade tragiskt nog kampen mot cancern 2009, men det är stunder som dessa som gör att hans minne kommer leva vidare för evigt. Han var ett föredöme för Hollywood och äktenskapet med Lisa var något som alla par borde sträva efter.

Titta på videon nedan och dela gärna vidare för att hylla Patrick Swayze & Whitney Houston.


Dela på Facebook