8-åringen säger att hennes leksaker försvinner om natten, så de satte upp en dold kamera och fångade det HÄR

När Joann Mosers åtta åriga dotter klagade på att spöken var riktiga så gav hon först inte mycket för det. Det var nog bara flickans livliga fantasi. Men efter att hennes dotters leksaker försvann och försvann vid flera tillfällen, bestämde Joann att undersöka det. Något var helt enkelt inte rätt..

Mamman installerade en dold videokamera med mörkerseende precis utanför dotterns dörr. Hon hoppades att detta skulle motbevisa förekomsten av spöken och hjälpa Joann att hitta den riktiga boven för hennes dotters försvunna leksaker. När hela familjen såg filmen, blev de chockade att se vem som stal leksakerna!

Det visade sig att familjens 2-årige son var ett ondskefullt geni och möjligen en av världens smartaste barn. Du kommer förstå vad jag menar när du ser klippet.

Först visar klippet en stillbild på korridoren. Plötsligt öppnas en dörr och den lille pojken smyger ut ur sitt rum. Han trippar fram på tårna fram till sin systers dörr, vet att dörren är låst och tar fram en nagelsax och lyckas med hjälpa av den dyrka upp låstet. Han ser därefter till att inte lämna några spår efter sig och går in i rummet. Sekunder senare återvänder han in i sitt rum med sitt tjuvgods, ett gosedjur.

Joann och hennes familj kunde inte sluta skratta när de såg filmen, och jag kunde inte heller! Jag kan inte tro att två-åringen är en liten bov! Kolla klippet nedan och bli imponerade!


Dela på Facebook