8 skäl till att du ska välkomna en kvinna med former till din säng

Det är inte en synd att ha former- tvärtom

Under många år var det inne inom mode att man skulle vara så tunn som möjligt. Lyckligtvis finns det andra ideal för vad som är sexigt. Här nedan kan du läsa skälen till att ha en kvinna med former i sängen.

1. Inbyggda krockkuddar

Det är bra stoppning så du behöver inte oroa dig för att orsaka blåmärken när ni rullar runt.

2. Den naturliga födelsemaskinen

Alla kläder behöver inte passa perfekt på en kvinna med former, hennes kropp signalerar att den är frisk och stark nog att föda barn.

3. Något att ta fast på

När man har sex, är det trevligt att ha någonstans att placera sina händer, och då är den kurviga kvinnans kropp perfekt.

4. Något att fylla underkläderna med

Sexiga underkläder är ett bra sätt att få din partners uppmärksamhet. Men det måste finnas något att fylla ut dem med- precis som hennes sexiga former.

5. Bra att veta

Att kurviga kvinnor oftast är lite fylligare, de är större än den traditionella kvinnokroppen. Därför kommer du älska att vara med henne.

6. Större bröst eller rumpa

Många män är glada om vissa områden på en kvinnas kropp har lite extra stora kurvor.

7. Något som gungar

När den sexuella rytmen startar kommer du se det på kvinnan med kurvor. Hennes bröst kommer gunga fram och tillbaka till din stora glädje.

8. Du har sex med en levande människa

Naturligtvis finns det undantag, men är man i sängen med en kurvig kvinna, så är hon inte den typen som räknar kalorier, utan hon lever livet. Chansen finns att hon tänker likadan när det gäller sex och ger full gas.

[contentblock id=5 img=gcb.png]

Dela på Facebook