85-åring slipper åratal av kronisk ryggsmärta efter 30 dagar m

Ryggproblem som orsakar kronisk smärta upplevs av många människor. Ibland är ryggsmärtor orsakar av dålig ställning. Många människor kan utveckla kroniska ryggproblem från kontorsarbete, medan andra lider av smärta på grund av olyckor eller åldrande.

85-årig mormor levde med puckelrygg i decennier med konstant smärta orsakad av diskbråck, skolios och osteoporos som lämnade hennes i stort sett orörlig och rullstolsbunden. Trots att hon besökte flera läkare, kiropraktorer, ryggspecialister och akupunktörer, kunde ingen förbättra hennes rygg och smärtan kvarstod.

Det var då hon bestämde sig för att prova något hon kunde göra på egen hand och började yoga. Det var till en början både svårt och smärtsamt, men så småningom blev 85-åriga Anna både smidigare och starkare. Inom två månader genomgick Anna en otrolig förvandling.

Pesce kan nu för första gången på årtionden stå med ryggen rak, tack vare sin envishet och en yogainstruktör som specialiserat sig på att behandla människor med kronisk smärta. Pesce har återfått sin självständighet, och vi kunde inte vara gladare för hennes skull!


Dela på Facebook