Annons

86-årig kvinna rånas på sin medicin och pengar - nu vädjar hon i tårfylld video till tjuven

Annons

En 86-åriga kvinna från Coalville, England, vid namn Pauline Walker blev rånad på sina pengar och sin medicin på en shoppingrunda. Nu vädjar hon till tjuvarna i ett tårfyllt klipp som blivit viralt på sociala medier.

Äldre personer och personer med nedsatt funktionsförmåga kan drabbas av brott på grund av att de kan ha svårt att försvara sig.

Pauline Walker hade bestämt sig för en shoppingtur i hemstaden, vilket låter som att det hade kunnat bli en väldigt trevlig dag. Det visade sig dock bli raka motsatsen.

Den äldre damen blev nämligen bestulen på sin handväska som innehöll både kontanter och hennes livsviktiga medicin. 

När hon skulle unna sig en kopp te och en bakelse, hade hon lagt upp väskan på en bänk för bara några sekunder, för att få med fikat – så hade någon redan hunnit stjäla hennes älskade väska.

Efter denna skärrande händelse har hon gått hem till sin make, som nu publicerat ett hjärtskärande klipp på Instagram. I videon står Pauline med tårar som rinner ned för kinderna, samtidigt som maken Geoffrey vädjar om hjälp.

– Om du hittar väskan, eftersom de kommer slänga bort den så är den svart. Det finns även nummer till barnen och hela familjen. Pengarna är för alltid borta, men hon skulle verkligen vilja få sin svarta väska tillbaka, säger han i klippet.

Under klippet lutar Pauline mot sin makes axel, märkbart rörd och med tårar som rinner nerför hennes kind.

– Det finns även nummer till barnen och hela familjen. Pengarna är för alltid borta, men hon skulle verkligen vilja få sin svarta väska tillbaka, säger han.

Klippet har snabbt blivit viralt och människor öser paret med kärlek och stöd efter detta fruktansvärda. Något som Pauline är väldigt tacksam över.

Vunnit pengar – sedan klippet spreds

Klippet har snabbt blivit viralt och människor öser paret med kärlek och stöd efter detta fruktansvärda.

Paret berättar hur de fått enormt mycket stöd och att flera handväskor har skickats till Pauline efter rånet.

De har dessutom fått pengar då de fick 1000 pund, motsvarande 12 500 kr när de gästade ”Good morning Britain”.

Så härligt att det löste sig för Pauline och hennes make. 

Annons