89-årig tant saknade karlar på boendet - nu hyllas personalens fräcka lösning världen över

Du kanske tror att det är tråkigt att bo i ett äldreboende. Visst, de får slappna av och spela bingo på fredagar, men var är spänningen? Damerna på äldreboendet Milton Lodge i England bestämde sig för att krydda till det.

89-åriga Joan Corp var trött på att bara vara omgiven av kvinnor, så personalen löste det på ett roligt, men lite ovanligt, vis, skriver Daily Mail.

De fick sig en väldigt speciell middag när de serverades en trerätters – av män iklädda nästan ingenting alls.

– Varje gång man frågar Joan om hon vill ha något svarar hon bara män, män, män, säger Claire Martin, som jobbar på boendet, till Daily Mail.

Claire Martin, som är verksamhetschefen på boendet, sa att hon visste att kvinnorna skulle få det att hända på ett eller annat sätt.

Hon förklarade: "När du frågar Joan vad hon vill den dagen säger hon alltid" en man. Så vi blev inte förvånade när hon ville att det var hennes önskan. Vi hade ett möte här och alla var väldigt angelägna om att stödja den. Vi tittade online och hittade ett företag som heter Hunks in Trunks. När de kom upp var vi tvungna att låta dem veta vad vi ville att de skulle göra. De fick en tre-rätters middag. Dammarnas döttrar och barnbarn kom. Vi bad dem att göra lite harmlös flört, det spelar ingen roll hur gammal du är, så varför inte?"

Damerna fick till och med en puss!

De fnittrade och skrattade som om de var unga tjejer. Några av dem var chockade först men släppte loss och hade en bra tid. Det var definitivt något kvinnorna behövde.

– Karlarna uppförde sig riktigt bra, det var en bra kväll, säger Doll till Daily Mail och enligt personalen vill Doll ha ett nytt besök av männen – på sin 100-årsdag.

– Det var en så bra idé, kvinnorna skrattade hela kvällen lång, säger Claire till Daily Mail.

Det här är en helt underbar historia som bevisar att man inte måste ha tråkigt bara för att man blivit lite äldre. Dela om du håller med!


Dela på Facebook