9 saker du bör veta innan du blir förälskad i en sjuksköterska

Är du på väg att falla för en sjuksköterska, då är det bara några saker du bör veta först.

Det är inte helt konsekvens fritt att bli en sjuksköterskas älskade. Å andra sidan är det också många positiva saker med yrket som faller till din fördel. Vi på Viralking har gjort en lista.

Publicerad av ViralKing, gilla oss gärna:

Nurse girl with syringe

1. Du måste kunna leva med ett högt tempo

Detta kommer knappast som en överraskning: sjuksköterskor har riktigt hektiska dagar. Om du är den obeslutsamma typen måste du vänja dig vid sjuksköterskans tempo.

2. Du kommer inte alltid att vara högsta prioritet

En av sjukhus livets är att det hela tiden är prioritet nummer ett. Sjuksköterskor har förmågan att separera mindre från det viktiga. Det kan komma som en överraskning för dig, men ibland är du bara inte din älskades prioritet.

3. Sjuksköterskan kan får slut på vård

En sjuksköterska spenderar hela sin dag med att ta hand om människor. Ibland kommer din partner hem och är för trött för att ge dig den uppmärksamhet som du längtar efter. Jobbet kan vara så dränerande att det bara inte finns någon energi kvar till hemmet och det kräver en ganska sympatisk partner för att acceptera det.

4. Det är inte tillåtet att vara lat

Sjuksköterskor förstår vad hygien betyder, så att du kan förbereda dig på att det ska göras mer rent och organiserat än du är van vid.

5. Fest, säger du?

Det är få som är så glada att vara fri och koppla av, som sjuksköterskan är. Därför kan du räkna med att sjuksköterskan verkligen ställer upp när det finns en möjlighet till det - och de sparar inte på krutet.

[adsenseCodeOne]

6. Deras kollegor är som familj till dem

Att ha ett krävande jobb som sjuksköterskor, gör något med vänskapen mellan kollegorna. Ett högtryck arbete med långa timmar och krävande utmaningar dagligen innebär att det finns ett mycket speciellt band mellan sjuksköterskor. Deras erfarenheter binder dem samman på ett sätt som det är svårt för utomstående att förstå, och det innebär att du i vissa fall måste finna dig i att kollegor kommer först.

7. Om du blir sjuk, så har du den bästa partnern i världen

När det ibland är din tur att ligga horisontellt och tycker synd om dig själv, så kan man inte ha önskat en bättre partner. Sjuksköterskor kan vara mer omtänksamma än de flesta, och omsorg är alltid i topp klass.

8. Du förlorar oftast ett gräl

Sjuksköterskor är vana att få ett tydligt budskap. Kommunikation på ett sjukhus är blixtsnabb, och du lär dig att tänka som en sjuksköterska, reagera och agera snabbt. Det kan innebära att du måste vänja dig vid att förlora diskussioner hemma eftersom din partner är klar med det bästa argumentet före dig.

9. Du kommer alltid känna sig uppskattad

De bästa egenskaperna, som din partner harv är omtänksamhet och empati. En sjuksköterska är bra att lura, hur du känner, och är alltid villig att lyssna på vad du har att säga.

Publicerad av ViralKing, gilla oss gärna:

Dela på Facebook