9 saker som du aldrig har tackat din bästa vän för (men borde)

Bästa vänner är värda mer än något annat i världen, och de förtjänar att veta det.

Hur ofta tackar vi våra vänner och ger dem all den kärlek de förtjänar?

Elite Daily har gjort en lista över nio riktigt bra skäl till varför din bästa vän är värd att säga tack till lite oftare.

Publicerad av ViralKing, gilla oss gärna:

wefd334cc

1. För alla de gånger hon låter dig komma tillbaka efter att du har stuckit.

I alla relationer finns det intensiva perioder. Det finns även tillfällen då man inte är så tajta. Kanske en relation, ett nytt jobb eller en resa kommer emellan er. Men din bästa vän vet alltid att du kommer tillbaka. Oavsett hur många gånger det har hänt är din vän alltid redo med öppna armar när du återvänder hem.

2. De gånger du var i en relation, vilket det inte var värt din tid, men hon stoppade fortfarande inte dig.

Kommer du ihåg när du var tillsammans med den killens som du tyckte sa alla de rätta orden? Nu är han stadens största förlorare, det visste din vännina men hon sa inget om det. Hon låter dig testa, och tack vare det vet du nu vilka typer du ska undvika i framtiden.

3. För att vara så otroligt tålmodig när du försöker lösa ditt liv- att du glömmer fråga om hennes.

Du har talat i en halvtimme, och hon fick knappt 30 sekunder för att uttrycka sig. När hon slutligen får prata, frågar hon om dig. Du gör det inte med flit och du vet att hennes liv är lika viktigt som ditt. Du glömmer det bara ibland.

4. Om du vill kan du låna hennes favorit kläder/ film/ smycken/ skor som du tar en evighet att lämna tillbaka.

Ups. Om du inte har gett tillbaka hennes saker efter att hon har bett dig minst 14 gånger under de senaste sex åren, så får det vara, tycker du?

5. Att stå vid din sida genom dina svåraste stunder.

När du ser tillbaka på gamla foton, är det svårt för dig att förstå att någon brytt sig om att vara din vän så länge. De udda smällar, utsvängda byxor och konstiga solglasögon. Hon var där genom allt.

6. Om du vill pressa kolhydrater ska du göra det istället för att trycka ner dig.

Om det är något som ni är bra på att göra tillsammans så är det att äta. Varje gång ni är tillsammans är mat och dryck en viktig del av det rolig och hon dömer dig aldrig. Även om du smäller fem pizzor och en dessert, hon gör tvärtom, hon gör gärna detsamma.

7. För att du ska känna dig hemma.

Du behöver inte ta upp mycket plats av din väns lägenhet. Du tar över hennes säng, glömmer att ställa saker och ting på plats när du använt dem, använder hennes skönhetsprodukter och går i kulskåpet som du vill. Hon har tålamod som en ängel.

8. Aldrig säga ”jag sa”

Hon kunde ha sagt det med sina ögon men hon kunde aldrig drömma om att säga det högt. Bästa vänner behöver inte göra en stor sak av det, när man har haft fel. Inget behov av att glo.

9. För att alltid vara ärlig mot dig.

Din bästa vän är den enda personen som alltid kommer att vara 100% ärlig mot dig. Hon skratta åt dina olika konstiga humör. Hon ör alltid vid din sida, utan henne vid din sida skulle du gå vilse.

Publicerad av ViralKing, gilla oss gärna:

[adsenseCodeOne]

Dela på Facebook